Natuurpunt Velpe-Mene
Winterbarbecue en Ledenontmoeting 2020

Nieuw concept, nieuwe locatie, nieuwe datum

Zaterdag 18 januari 2020 vanaf 18u45, Natuur.huis De Gors, Metselstraat 75, Vissenaken

 

Vandaag 24 december werd op Facebook verkeerdelijk aangekondigd dat onze Winterbarbecue / Ledenontmoeting van 18 januari 2020 in De Gors niet zou doorgaan.
Dit bericht werd geenszins door de beheerders van de Velpe-Mene Facebook-pagina verspreid en is dus niet juist. Onze Winterbarbecue gaat wel degelijk door!

Nieuw concept

Soms moeten mooie tradities doorbroken worden om nieuwe dingen te doen. 15 jaar lang organiseerden we onze ledenvergadering met de uitreiking van de Gouden Gorzen en gevolgd door een kaas- en wijnavond in het kasteel van Meldert. Het was een klassieker. Maar ook aan mooie liedjes komt een einde en elk einde is een nieuw begin. Daarom schakelen we nu over op een nieuw concept met een winterbarbecue en een nieuwe locatie nl. het Natuur.huis De Gors in Vissenaken.

Deze winterbarbecue is het trefmoment voor alle mensen die natuur en landschap in onze streek in hun hart dragen of voor leden die gewoon eens nader kennis willen maken met Natuurpunt Velpe-Mene.

Programma

Om 18u45 wordt het Natuur.café geopend. Iedereen krijgt een drankje aangeboden. Je kan via posters kennis maken met de werking van werkgroepen en kernen, en vragen stellen aan de vrijwilligers. Iedereen krijgt ook de kans om ideeën in te brengen voor onze werking. Bedenk er nu al één of meerdere. Je kan de formuliertjes droppen in de ideeënbus.

Om 19u30 is er tijdens het Natuur.café een formeel moment van een 15-tal minuten met een terugblik op 2019 en een vooruitblik op 2020. De ideeënbus wordt geleegd en de inhoud gepresenteerd en bediscussieerd. Onze interviewer spreekt aanwezigen aan en vraagt om reacties en feedback.

Om 20u00 schakelen we van het Natuur.café over naar de winterbarbecue met vegetarische en klassieke barbecue-hapjes uit de korte keten. We eten uit het vuistje aan staantafels (er zullen ook stoelen ter beschikking staan) zodat we gemakkelijk van gesprekspartners kunnen wisselen.
Deze avond vindt zowel binnen als buiten plaats. Buiten staan tenten opgesteld aansluitend bij het lokaal. Het is raadzaam zijn om je warm te kleden.

Inschrijven

De deelname is gratis. In tegenstelling tot de vorige jaren vragen we om op voorhand in te schrijven. Dit kan vanaf medio december met onderstaand formulier.