Zondag, 15 mei 2016 om 10u00 tot 16u00 (17u00?)

Ezeltjes op stap met natuurspeurdertjes
in Vissenaken en omgeving Rozendaalbeekvallei!

 

Kinderactiviteit met ezeltjes in omgeving Rozendaalbeekvallei en Vissenaken

Op zondag 15 mei 2016 van 10u00 tot 16u00 (17u00?) gaan de natuurspeurdertjes van het derde tot en met het zesde leerjaar op stap met ezeltjes voor een dagtocht van een 6-tal km in Rozendaalbeekvallei en omgeving van Vissenaken. Onderweg speuren in de natuur en af en toe een spelletje en genieten van gezelschap van onze langoren!

Voor jonge kinderen is het ontdekken van de natuur een hele leuke bezigheid. Vorige jaren verkenden we het natuurgebied in Vissenaken door verschillende zoekopdrachten uit te voeren en spelletjes te spelen. Dit jaar worden we vergezeld door enkele ezeltjes. En we blijven niet alleen in het natuurgebied, maar we trekken erop uit voor een hele dagtocht in de omgeving van de Rozendaalbeekvallei en Vissenaken. Onderweg beleven we enkele avonturen. Speletjes, ontdekken,… en 's middags picknick in volle natuur.

Waarschijnlijk komt men deze namiddag niet door zonder ‘modderbad’, dus laarzen en kleren die vuil mogen worden zijn aanraders! Reservekledij is zeker nuttig...

Snel inschrijven is de boodschap, want traditiegetrouw is deze activiteit binnen de kortste keren volzet. Er kunnen maximum 25 kinderen mee.
Enkel voor kinderen van het 3de tot en met het 6de leerjaar.

 

Inschrijven enkel online vanaf 25 april 2016 tot ten laatste 12 mei 2016.

 

Plaats: Natuur.huis De Gors, Metselstraat 75, Vissenaken
Info: Luc Nagels, 0495 33 42 09, luc.nagels@natuurpunt.be

Natuur.Café open op (>):