Hoegaarden brouwt Hoegaarden

Moderators: LucAdmin, hugo abts, Stas Eddy

Postby hugo abts on Mon Dec 05, 2005 11:36 pm

<span style='color:blue'><span style='font-size:14pt;line-height:100%'>WIJ DOEN MEE: Hoegaarden brouwt Hoegaarden
Stille optocht op zaterdagochtend 10 december 2005 om 10 u.</span></span>


We rekenen er op dat vele mensen uit de brede streek aanwezig zullen zijn. Dat noemt solidariteit.

Ook Natuurpunt Velpe-Mene ondersteunt de oproep ' Hoegaarden brouwt Hoegaarden'.
Vanuit haar engagement voor Natuur en Landschap als een kans voor een streek en vanuit onze betrokkenheid voor de leefbaarheid van onze streek waarvan natuur en landschap, plattelandstoerisme,streekproducten en ook regionale werkgelegenheid deel van uitmaken roept Natuurpunt Velpe-Mene talrijk aanwezig te zijn op de ' Stille Optocht- droge stoet'.

Dit enerzijds als teken van solidariteit met de Hoegaardse gemeenschap maar ook omdat we geloven dat als levende krachten in de streek over alle grenzen heen zich achter een project zetten dat mensen dan in staat zijn om dingen die onmogelijk lijken mogelijk te maken. Vanuit ons engagement voor de streek vinden we het onze plicht om onder deze actie voor een streek mee onze schouders onder te zetten.

De Brouwerij, het Hoegaards bier, de tuinen en natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed kunnen een belangrijke complementaire hefboom zijn voor een duurzame streekontwikkeling. Laat ons dan nu als één van deze pijlers geraakt wordt krachtig onze solidariteit tonen en ook met onze vlag aanwezig zijn.

Daarom onderschrijven we de oproep van het gemeentebestuur voor de stille optocht.

Namens het Bestuur van Natuurpunt Velpe-Mene ( www.velpe-mene.be )
Hugo Abts, voorzitter
User avatar
hugo abts
Advanced Member
 
Posts: 553
Joined: Fri Oct 31, 2003 9:14 pm

Postby hugo abts on Wed Dec 07, 2005 11:13 pm

HET LAATSTE NIEUWS

<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Antwerpen, Brabant-Hageland, Brugge-Oostkust, De Nieuwe Gazet, De Ring-Brussel, Denderstreek, Gent-Eeklo-Deinze, Gent-Wetteren-Lochristi, Kempen, Kortrijk-Waregem-Ieper, Leuven-Brabant, Limburg, Mechelen-Lier, Oostende-Westkust, Pajottenland, Roeselare-Tielt-Izegem, Vlaamse Ardennen, Waasland</span>

Natuurpunt stapt mee op

CHRISTIAN HENNUY
07-12-2005
Pag. 16

Natuurpunt Velpe-Mene roep zijn leden op mee op te stappen in de stille betoging van zaterdag. «Vanuit ons engagement voor de streek voelen we ons verplicht onze schouders onder deze actie te zetten. De brouwerij, het Hoegaards bier, de tuinen en natuur, landschap en cultuurhistorisch erfgoed kunnen een belangrijke hefboom zijn voor duurzame streekontwikkeling», meent voorzitter Hugo Abts. (HCH)

© 2005 Aurex NV
User avatar
hugo abts
Advanced Member
 
Posts: 553
Joined: Fri Oct 31, 2003 9:14 pm

Postby hugo abts on Sat Dec 10, 2005 5:18 pm

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Stille opmars Hoegaarden: 3000 aanwezigen. Onze Spandoeken werden opgemerkt zie onderstaande link van de vrt nieuwsvideo van 13 u </span>

Onze aanwezigheid in Hoegaarden op het VRT journaal van 13 u. Druk op de link en dan onder video ' duizenden mensen betuigen hun steun' en het video filmtje met onze twee spandoeken in close-up wordt getoond.

<a href='http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/versie2/nieuws/details/051210hoegaarden/index.shtml#' target='_blank'>http://www.vrtnieuws.net/nieuwsnet_master/...en/index.shtml#</a>
User avatar
hugo abts
Advanced Member
 
Posts: 553
Joined: Fri Oct 31, 2003 9:14 pm

Postby hugo abts on Fri Jan 13, 2006 11:44 pm

Image
User avatar
hugo abts
Advanced Member
 
Posts: 553
Joined: Fri Oct 31, 2003 9:14 pm


Return to Hoegaarden

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron