Natuurpunt Leuven

Benefietconcert Cocojr. & The All Stars

Donderdag 10 november 2016. Deuren open vanaf 20u00, concert om 20u30.Foto's Eva Asdou

 

T.v.v. aankoop en beheer natuurgebieden in Leuven en omstreken

Wie herinnert zich niet de aanstekelijke muziek van The Dinky Toys uit de Jaren ’90? Met hits als ‘My day will come’, ‘I can’t keep my hands off you’, ‘Out in the streets’ en ‘Declaracion de Amor’ zorgden ze steevast voor het mooie weer op de radio, televisie en menig festival.

Zanger Kid Coco zingt nog steeds, maar nu onder de naam ‘Cocojr.’ Samen met The All Stars, bestaande uit een internationaal gezelschap van rasmuzikanten en topzanger/essen, heeft hij een stevige live-reputatie uitgebouwd en was hij al meermaals te gast op Beleuvenissen, Marktrock en andere festivals. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit covers van de jaren ’70, 80 ’90 en nu, zoals: ‘Let’s dance’, ‘Rhythm is a dancer’, ‘Don’t you’, ‘With or without you’, ‘Blurred lines’,…

Op 10 november kan je hen live aan het werk zien op een benefietconcert ten voordele van de aankoop en beheer van natuurgebieden in Leuven en omstreken. Bij elke aankoop moet Natuurpunt een aanzienlijk bedrag zelf opbrengen door giften, legaten en inspanningen van de afdelingen zoals dit benefietconcert.

Wil je een avond genieten van heerlijke live muziek en tegelijk ook de natuur steunen, kom dan donderdagavond 10 november naar de Appeltuin in Leuven!

Deuren open: vanaf 20u00
Concert: 20u30 - 22u00
Napraten met een drankje: tot 23u00

Plaats: Freinetschool De Appeltuin, Weldadigheidsstraat 74, Leuven

Kaarten: Voorverkoop: leden NP € 16, niet-leden € 18. € 20 aan de kassa. Reserveren: kan door voor 5 november een mailtje te sturen naar benefiet@natuurpuntleuven.be. U krijgt van ons een mail terug met daarin de betalingsmodaliteiten.

Info: Natuurpunt Leuven, 016 25 25 19 of 0478 50 90 06, benefiet@natuurpuntleuven.be

Website: www.natuurpuntleuven.be

Tip: Kom bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer. Wie toch met de auto komt, kan parkeren in de buurt of op parking Philipssite.